Wat zijn jouw drijfveren?


Wat ik voor je kan doen 

Profileringen zijn er in vele soorten en maten. Wij passen de methodiek toe van Profile Dynamics. 

In het kort. Profile Dynamics® typeert mensen in zeven kleuren die elk staan voor herkenbare eigenschappen, denkwijzen en gedrag. Het unieke van de Profile Dynamics® instrumenten is dat zij drijfveren en waarden nauwkeurig en objectief meten, én praktische handvatten bieden voor ontwikkeling en groei. Lees meer hierover op www.profiledynamics.com 

Bekijk (download) voorbeelden van een regulier of een studenten rapport (zie kader).

Je kunt deze keuzetest bij ons afnemen. op basis hiervan ontstaat een rapport en deze informatie wordt ook nog eens overgebracht door een mondelinge toelichting. De voorkeuren en valkuilen bij interactie met anderen kunnen hiermee ook besproken worden. Zeker indien van deze collega's of teamgenoten ook een profiel beschikbaar is. Dus naast meer inzicht in jezelf ook inzicht in hoe je over komt of wat jou stoort in meer of mindere mate aan een omgeving waarin je functioneert. Nog breder trekken? Dat kan ook.

Middels teamsessies kan het functioneren van een team ook uitgediept worden. Is het team geschikt voor de taak die het moet uitvoeren? Hoe kan de manager het best zijn team aansturen? Zijn er wijzigingen in het team aanstaande? Welke keuzes worden gemaakt bij vervanging of uitbreiding?  

Neem contact op voor meer informatie over deze mogelijkheden!